Her er alle hunde og mennesker velkomne

Hvalpehold

Hvalpehold / Unghundehold

Træning: Træningen finder sted onsdage aftenener klokken 17:00

Tilmelding: hvalpehold@dch-fredtoften.dk

Pris: 800 kr.

Desværre er der kun 2 tilmeldte hunde på omkring 5 måneder til hvalpeholdet, og det er desværre ikke nok. Så vi har valgt at aflyse hvalpeholdet, og i stedet for oprette et hold for unghunde, der ikke før har været til træning. Det bliver på samme tidspunkt som hvalpeholdet: onsdag aften klokken 17:00, startende d. 25. marts, og vil fortsætte til vi skifter til vintertid i oktober. Prisen bliver den samme.

Holdet vil henvende sig til hunde, der ikke før har været til træning, og der vil blive mulighed for at opnå hundeførerkørekort, hvis det ønskes. Der vil også være mulighed for senere at flytte til mere avancerede hold.

 

 

Tillykke med din hund!

For at din lille hvalp kan udvikle sig til en glad og omgængelig hund, der sammen med dig og dens nye familie kan leve et godt liv, bør den have et godt udgangspunkt. Det kan vi være med til at give din hvalp på vores hvalpehold, i samarbejde med dig.

Din hvalp skal:
– socialiseres med andre hunde, andre mennesker og andre dyr.
– kunne trygt begå sig i forskellige miljøer: trafikerede veje, gågader, besøg i andre hjem osv.
– komme, når vi kalder på den.
– forholde sig i ro.
– gå pænt, uden at trække.
– motiveres til at lære nyt hele livet.
– osv. osv.
Pyh. Det kan være svært som hvalpeejer at overskue det hele, men på vores hvalpehold bestræber vi os på at komme igennem det meste.

Vi træner 1 time, en gang om ugen i små trygge hold, 8 gange ialt.
Vi træner med positiv belønning (dvs. masser af kærlighed og godbidder), en smule hjemmearbejde og en masse sjov.

Når du er tilmeldt hvalpeholdet, og vi har modtaget din indbetaling, vil du blive inviteret til en obligatorisk introduktionsaften, uden hund. Her hilser vi på hinanden, snakker om praktiske ting samt om hvilke forventninger, vi hver især har til hvalpeholdet.

Ønsker du at fortsætte træningen efter hvalpeholdet, tilbyder vi, såfremt der er plads, andre hold.